RENT A CAR 4U
Non Stop

Inchirieri auto Iasi …

Preluare Informatii
Returnare Informatii

De ce Rent a Car 4U?

Pentru ca intotdeauna ne tinem de cuvant !

Te asteptam in aeroport, indiferent de ora aterizarii

Tot la aeroport vom fi si atunci cand pleci, indiferent de ora decolarii !

Politica de combustibil : Plin cu Plin

Asigurare Full casco pentru a te scapa de orice grija

Stim ca este important sa te poti deplasa oriunde doresti. De aceea, kilometrii sunt nelimitati

Scaunul pentru copil va fi intotdeauna gratuit

Preluarea si predarea autoturismului se poate face in locatii diferite

Fara card de credit, fara garantie*

4U Inchirieri auto Iasi este pentru tine ...

RENT A CAR 4U este o companie noua cu profil de inchirieri auto Iasi. Oferim masini de inchiriat in locatii ca aeroport Iasi (IAS), aeroport Suceava (SCV) si aeroport Bacau (BCM), precum si in locatiile alese de client, in toata Zona Moldovei. Ne dezvoltam constant de la un an la altul fiind atenti si inspirandu-ne din dorintele si solicitarile clientilor noi. La baza principiilor noastre, stau corectitudinea si promptitudinea in raport cu serviciile oferite. Pentru RENT A CAR 4U, o promisiune reprezinta un angajament fata de clientul nostru, angajament care sub nici o forma nu va fi incalcat. Drepturile si parerile clientilor care apeleaza la serviciile noastre de inchirieri masini Iasi, sunt intotdeauna ascultate si respectate cu sfintenie.

Masini de inchiriat Iasi la dispozitia ta

Din experienta noastra, un client multumit, este un client fericit, si tocmai de aceea lucram constant si ne dam silinta zi de zi pentru a imbunatati serviciile noastre prin abordarea unor politici de pret cat mai corecte si direct proportional cu calitatea serviciilor oferite. Nu vom avea cele mai mici preturi, dar vom avea cele mai bune servicii de inchirieri auto Iasi. Suntem transparenti si tot ce promitem va fi scris in contractul de inchiriere, fara comisioane si taxe ascunse. Fie ca esti in interes de serviciu, sau in vacanta, s-a defectat autoturismul personal sau ai o urgenta de mobilitate, ai nevoie de un autoturism pe termen mediu sau lung, RENT A CAR 4U este solutia completa si eficienta.

Alegeri potrivite la Rent a Car 4U

Toate conditiile pentru inchirieri masini Iasi, sunt atent stabilite, pentru a fi in avantajul tau, si pentru a intampina orice problema de care te lovesti. kilometri nelimitati, inchirieri auto fara card de credit, chiar si fara garantie sau depozit, inchirierea autoturismului se poate face cu asigurare suplimentara Full Casco. La RENT A CAR 4U scaunul pentru copil, va fi intotdeauna gratis, asistenta 24/24h, etc. Verificarea si intretinerea autoturismelor, se face atent si periodic, in functie de recomandarile producatorilor, mecanicilor, precum si a normelor si legistatiei romanesti.

Inchirieri masini Iasi la un click distanta

Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de Telefon, Whatsapp, Facebook Messenger, sau Mail, si cu siguranta, impreuna vom stabili si te vom ajuta sa iei decizia corecta pentru inchirierea unui autoturism. Beneficiem de o flota generoasa de autoturisme de inchiriat, flota de rent a car ce se mareste de la o luna la alta cu modele si tipuri de masini noi, menite sa te multumeasca pe deplin. Echipa RENT A CAR 4U este o echipa formata din angajati tineri, politicosi, orientati spre comunicare, cu foarte mult bun simt, gata sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.

Cu deosebit respect, echipa RENT A CAR 4U.
www.rentacar4U.ro

Contacteaza-ne

Whatsapp : (+4) 0755 070 880, (+4) 0741 080 080

Copyright © 2024 | SML Rentals | All rights reserved | This site is using cookies.