RENT A CAR 4U
Non Stop

Despre noi

4U este despre tine, pentru tine ...

RENT A CAR 4U este o companie cu profil de inchirieri auto. Oferim masini de inchiriat in locatii ca aeroport Bacau (BCM), aeroport Iasi (IAS) si aeroport Suceava (SCV), precum si in locatiile alese de client, in toata Zona Moldovei. Ne dezvoltam constant de la un an la altul fiind atenti si inspirandu-ne din dorintele si solicitarile clientilor noi. La baza principiilor noastre, stau corectitudinea si promptitudinea in raport cu serviciile oferite. Pentru noi, o promisiune reprezinta un angajament fata de clientul nostru, angajament care sub nici o forma nu va fi incalcat.

RENT A CAR 4U – Mereu orientati catre client.

Drepturile si parerile clientilor ce ne trec pragul si care apeleaza la serviciile noastre de inchirieri masini, sunt intotdeauna ascultate si respectate cu sfintenie. Din experienta noastra, un client multumit, este un client fericit, si tocmai de aceea lucram constant si ne dam silinta zi de zi pentru a imbunatati serviciile noastre prin abordarea unor politici de pret cat mai corecte si direct proportional cu calitatea serviciilor oferite. Nu vom avea cele mai mici preturi, dar vom avea cele mai bune servicii de inchirieri auto.

Suntem transparenti si tot ce promitem va fi scris in contractul de inchiriere, fara comisioane si taxe ascunse.

RENT A CAR 4U – Pentru că mobilitatea ta merită o experiență de închiriere de excepție.

Fie ca esti in interes de serviciu, sau in vacanta, s-a defectat autoturismul personal sau ai o urgenta de mobilitate, ai nevoie de un autoturism pe termen mediu sau lung, RENT A CAR 4U este solutia completa si eficienta. Toate conditiile pentru inchiriere masina, sunt atent stabilite, pentru a fi in avantajul tau, si pentru a intampina orice problema de care te lovesti. kilometri nelimitati, inchirieri auto fara card de credit, chiar si fara garantie sau depozitinchirierea autoturismului se poate face cu asigurare suplimentara Full Casco. Intotdeauna scaunul pentru copil, la RENT A CAR 4U va fi gratis, asistenta 24/24h, etc.

RENT A CAR 4U – Aici pentru tine.

Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de Telefon, Whatsapp, Facebook Messenger, sau Mail, si cu siguranta, impreuna vom stabili si te vom ajuta sa iei decizia corecta pentru inchirierea unui autoturism. Beneficiem de o flota generoasa de autoturisme de inchiriat, flota RENT A CAR 4U ce se mareste de la o luna la alta cu modele si tipuri de masini noi, menite sa te multumeasca pe deplin . Verificarea si intretinerea autoturismelor, se face atent si periodic, in functie de recomandarile producatorilor, mecanicilor, precum si a normelor si legistatiei romanesti. Echipa RENT A CAR 4U este o echipa formata din angajati tineri, politicosi, orientati spre comunicare, cu foarte mult bun simt, gata sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.

Cu deosebit respect, echipa RENT A CAR 4U.

www.rentacar4U.ro

Contactează-ne

Whatsapp : (+4) 0755 070 880, (+4) 0741 080 080

Copyright © 2024 | SML Rentals | All rights reserved | This site is using cookies.